Støyten Trafikkskolesenter

Støyten Trafikkskolesenter

Burde jeg velge Støyten Trafikkskolesenter?

Støyten Trafikkskolesenter tilbyr opplæring for en rekke forskjellige førerkortklasser, inkludert moped (AM146), lett motorsykkel (A1), mellomtung motorsykkel (A2), tung motorsykkel (A), personbil (B og B-aut), samt personbil med henger (BE og B96).

Hva kan Støyten Trafikkskolesenter tilby?

Støyten Trafikkskolesenter tilbyr også et trafikalt grunnkurs, som er en nødvendig forutsetning før man kan begynne med øvelseskjøring. Dette kurset er obligatorisk for alle førerkortklasser og må fullføres før man kan starte med kjøretimer og øvelseskjøring. Skolen anbefaler også at elever mellom 15 og 25 år tar teorikurs i tillegg til det trafikale grunnkurset for å forberede seg til teoriprøven hos Statens vegvesen.

I tillegg til førerkortopplæring er Støyten Trafikkskolesenter engasjert i å fremme trafikksikkerhet og tilbyr HMS-kurs (Helse, Miljø og Sikkerhet) med fokus på bevisstgjøring, veiledning og erfaringsutveksling for å bidra til å redusere trafikkulykker. Gjennom dette kurset ønsker skolen å øke bevisstheten blant bedrifter og deres ansatte om deres ansvar når de ferdes på veien.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!