sm-logo-95cbe214eb02c4c1ac902e83161afedf

Nr.1 Trafikkskole

Burde jeg velge Nr.1 Trafikkskole?

Nr.1 Trafikkskole Stathelle – Kragerø AS avd. Kragerø tilbyr en rekke kjøreopplæringskurs, inkludert trafikalt grunnkurs, klasse B (personbil) opplæring, automatgir opplæring, tilhengeropplæring (klasse BE og B96), samt motorsykkel og moped opplæring (klasse AM147 og AM146). Du finner dem i Kragerø og Stathelle.

Hva kan Nr.1 Trafikkskole tilby?

Nr.1 Trafikkskole Stathelle – Kragerø AS avd. Kragerø tilbyr en rekke kurs og opplæringsmuligheter for de som ønsker å ta førerkort. Her er en oppsummering av hva de tilbyr basert på informasjonen jeg har samlet:

 1. Kursinnhold:
  • Trafikalt Grunnkurs: Dette inkluderer Trafikant i mørket og digitalt teorikurs med en “bestått og fornøyd garanti.” Det er også spesifikke tilbud for dette kurset fra tid til annen, for eksempel et tilbud der prisen er redusert til 2990,- NOK​.
  • Kjøreopplæring Klasse B (Personbil): Tilbyr kjøretimer som bykjøring, planlegging, samt forskjellige evalueringstrinn. Prisene varierer fra 825,- til 4,900,- NOK per økt, avhengig av typen kjøretime eller evaluering​.
  • Klasse B Aut (Personbil automat): Det ser ut til at de også tilbyr opplæring for automatgir.
  • Tilhengeropplæring (klasse BE og B96): De har også tilbud på tilhengeropplæring i en begrenset periode, hvor man kan spare penger ved å melde seg på opplæring og førerprøve for tilhenger​.
  • Motorsykkel og Moped (klasse AM147 og AM146): Selv om detaljene ikke ble utdypet, tilbys også opplæring for motorsykler og mopeder.
 2. Her finner du dem:
  • Nr.1 Trafikkskole Kragerø ligger i lyse, trivelige lokaler i første etasje i Kalstadsenteret. Skolen er medlem av Norges trafikklærerforbund (NTSF) og fokuserer på å tilby oppdaterte læremidler for å hjelpe elevene med å få førerkortet raskt og rimelig.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!