Halaas Trafikkskole

Halaas Trafikkskole

Burde jeg velge Halaas Trafikkskole?

Halaas Trafikkskole er en kjøreskole i Norge som tilbyr et bredt spekter av kurs og tjenester innen transport- og anleggssektoren. De fokuserer på å skape et hyggelig miljø for sine elever og støttes av ansatte med høy kunnskap og erfaring i bransjen. Skolen er en del av TK Trafikkskole, som sammen med seks andre trafikkskoler har totalt 16 avdelinger i Norge, og tilbyr førerkort og kurs over hele landet​.

Hva kan Halaas Trafikkskole tilby?

Halaas tilbyr opplæring i en rekke førerkortklasser inkludert personbil (B), tilhenger (B96/BE), snøscooter (S), lett lastebil (C1, C1E), minibuss (D1, D1E), buss (D, DE), og lastebil med henger (C, CE). I tillegg til førerkortopplæring tilbyr de YSK grunnutdanning over 140 timer for de som ønsker å bli yrkessjåfører. De har også samarbeid med TK Kurs for å tilby myndighetspålagte og kompetansehevende kurs som YSK etterutdanning, ADR, arbeidsvarsling, sertifisert- og dokumentert opplæring, samt kurs i varme arbeider​.

Halaas Trafikkskole har avdelinger i flere byer i Norge, inkludert Kristiansund, Molde, Brekstad, Steinkjer og Orkanger, noe som gir en god geografisk dekning for elever i disse områdene​. Skolen ligger i Rensvikholmen i Kristiansund, og de fokuserer på å tilby en trygg og effektiv opplæring for alle elever, uansett om de tar førerkort for første gang eller ønsker å utvide til en ny førerkortklasse​.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!