6001710426b4fee9687581e4_centrum_trafikkskole-logo-p-800

Centrum Trafikkskole

Burde jeg velge Centrum Trafikkskole?

Centrum Trafikkskole er en prominent kjøreskole i Norge, med avdelinger i både Bergen og Trondheim. I Bergen er den kjent som byens største kjøreskole, og har en sterk tilstedeværelse med rundt 25 kjørelærere som gir personlig oppfølging fra første time. De tilbyr en rekke opplæringsprogrammer for å ta førerkort, inkludert for bil (manuell og automatgir), moped, MC (motorsykkel), tilhenger, samt kurs som trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs, mørkekjøring, teorikurs, og spesialkurs for trafikanter i mørket​.

 

Hva kan Centrum Trafikkskole tilby?

Centrum Trafikkskole har avdelinger i Bergen sentrum, Lagunen og Åsane, og tilbyr også kurs på skoler rundt om i hele Bergen-området. De har en lang historie og har etablert seg som en troverdig og pålitelig trafikkskole over tid​.

I Trondheim og områdene Frøya/Hitra, tilbyr Centrum Trafikkskole opplæring for førerkort i klasse B, A, A2 og A1. I Trondheim tilbyr de alle de obligatoriske opplæringene, teori og praksis, mens de i Frøya og Hitra tilbyr klasse B opplæring. De har også gjennomgang og opplæring innenfor sikkerhetskontroll og trafikalt grunnkurs​.

Centrum Trafikkskole ble etablert i 1976, og er dermed en av Trondheims eldste trafikkskoler. Trafikkskolen ble den gang startet av 5 trafikklærere og hadde også da beliggenhet i Prinsensgate. I 1986 gikk trafikkskolen sammen med en del andre trafikkskoler i Trondheim og dannet Trafikkfagsenteret, men beholdt samme adresse​.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!