BOB Trafikkskole

BOB Trafikkskole

Burde jeg velge BOB Trafikkskole?

BOB Trafikkskole er en norsk trafikkskole som ble etablert i 1992 av Oddleif Bakken til minne om hans bror, Bjørn Ole Bakken, som tragisk døde i en trafikkulykke i 1986. Skolens navn, BOB, er dannet fra initialene til Bjørn Ole Bakken​. BOB Trafikkskole har avdelinger i forskjellige deler av Norge, inkludert Moss, Tønsberg, og Lillevarskogen. I Tønsberg tilbyr skolen opplæring i alle førerkortklasser fra adresse Snorresgate 14, 3110 Tønsberg. For klassene B og B-automat er oppmøtestedet det samme, og skolen tilbyr henting og levering på skoler eller hjemme etter avtale​.

Hva kan BOB Trafikkskole tilby?

BOB Trafikkskole tilbyr en rekke kurs med priser som inkluderer:

  • Trinn 2 kurs (135 min) til 1 400 kr
  • Sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk (180 min) til 5 790 kr
  • Sikkerhetskurs på vei (225 min) til 5 290 kr
  • Utvidelseskurs fra A1 til A2 uten førerprøve (90 min) til 2 100 kr
  • AM147 Mopedkurs (630 min) til 13 330 kr
  • Mopedkurs (945 min) til 10 400 kr

I tillegg tilbyr de kjøretimer til 890 kr for 45 minutters økter. BOB Trafikkskole gir også muligheten til å vinne et førerkort gjennom en trekning og gir ulike betalingsalternativer, inkludert avbetaling gjennom deres samarbeidspartner, Svea Finans.

Skolen legger stor vekt på å tilby høykvalitets undervisning med godt utdannede trafikklærere som følger moderne undervisningsprinsipper. Dette sikrer en god, trygg og profesjonell opplæring for alle elevene. Skolens undervisning er godkjent av Statens vegvesen og følger læreplanene utgitt av Vegdirektoratet.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!