Aktiv Trafikkskole

Aktiv Trafikkskole

Burde jeg velge Aktiv Trafikkskole?

Hos Aktiv Trafikkskole kan du ta opplæring for førerkortklasse B (personbil), som gir mulighet til øvelseskjøring fra 16 år etter å ha fullført trafikalt grunnkurs fra 15 år. De tilbyr også opplæring i andre førerkortklasser som BE (bil med tilhenger), BAut (automatgir) og A (motorsykkel).

Hva kan Aktiv Trafikkskole tilby?

Aktiv Trafikkskole holder til i Trollsvingen 41, 6511 Kristiansund, i nærheten av Atlanten videregående skole og Kristiansund videregående skole. Skolen har fire faste lærere og en kontormedarbeider, med mulighet for å leie inn én til to lærere ved behov. Kontoret er åpent fra mandag til fredag fra kl. 8:30 til 15:30, og du kan også kontakte dem utenfor disse tidene via Messenger eller direkte melding til lærerne. De har en e-postadresse for generelle henvendelser, post@aktivtrafikk.no, samt et telefonnummer, 71 67 34 00, for kontakt.

I tillegg til kjøretimer og kurs, gir skolen hjelp med teoriprøven ved å tilby gratis bruk av teoritentamen.no sine teoriprøver og teorikurs i deres lokaler. De har også et motorsykkurssom starter 14. august for de som ønsker å ta førerkort for lett, mellomtung eller tung motorsykkel.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!