ABES Trafikkskole

ABES Trafikkskole

Burde jeg velge ABES Trafikkskole?

ABES Trafikkskole er en trafikkskole som tilbyr en rekke kjøreopplæringsprogrammer i Trondheim, Stjørdal og Selbu. Skolen tilbyr kjøretimer og teorikurs for bil, både med manuell og automatgir, samt opplæring for mellomtung og tung motorsykkel, lett motorsykkel, to-hjuls moped, mopedbil og snøscooter. I tillegg til vanlige kjøretimer, tilbyr de alle påkrevde kurs og teoritimer for å forberede studentene til førerprøven. De tilbyr også trafikalt grunnkurs, som er det første steget mot å ta førerkort for første gang i Norge. Dette kurset kan tas etter fylte 15 år og er tilgjengelig i både Trondheim og Selbu​.

Hva kan ABES Trafikkskole tilby?

ABES Trafikkskole ble etablert i 2008 av Geir, som startet sin karriere som trafikklærer i 2002. Skolen ligger sentralt til ved Sirkus Shopping i Trondheim, og er lett tilgjengelig med buss og tog. De legger vekt på å tilby kvalitetsopplæring gjennom kunnskap og personlig oppfølging, og har avdelinger i Trondheim og Selbu. I Trondheim er åpningstidene fra mandag til fredag mellom 0900 og 1500, mens i Selbu er det åpent på torsdager mellom 1000 og 1400. Telefonlinjen er åpen fra mandag til fredag mellom 0800 og 1600. Kontoradressen i Trondheim er Falkenborgveien 35C ved Sirkus Shopping, og i Selbu er det Nestansringen 13A​.

ABES Trafikkskole tilbyr også muligheten for online booking for sine kurs og opplæringsprogrammer gjennom deres nettside, noe som gir enkel tilgang til deres tjenester for potensielle studenter​.

Få pristilbud fra en kjøreskole

Vi setter deg i kontakt med en lokal kjøreskole helt uten forpliktelse – Få bedre pristilbud via Førerkortet.no

Vi samarbeider med Testen.no slik at du kan pugge til teoriprøven!